Kennis delen  ✓  Obstakels herkennen    Juiste hypotheses opstellen    CRO training op maat

CRO training

Wil je zelf meer halen uit je webshop, maar weet je niet waar je moet beginnen? Na het volgen van deze training weet je exact waar je moet beginnen en wat de vervolgstappen zijn, want Conversie Optimalisatie (CRO) wordt vaak onderschat. Je kijkt eerder naar het verkrijgen van meer online bezoek. Maar als dit verkeer geen bestelling doet, dan verdien je er alsnog niets aan! Een kleine stijging in je Conversie ratio kan structureel veel opleveren!

 

Leer in één dag alles dat je moet weten om je conversie een boost te geven. Download onze training en beoordeel zelf of een interactieve training voor jou of jouw team noodzakelijk is.

Download training

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-301050

CRO training

Een interactieve workshop met veel kennis en inhoud. Mijn wensen voor deze cursus zijn vervuld en heb nu een heldere aanpak waarmee ik aan de slag kan. Bedankt!

Je leert met deze CRO training:

  • Duidelijke hypotheses opstellen
  • Obstakels herkennen zoals: Technische, Functionele en Usability obstakels.
  • Hoe je moet starten met Conversie optimalisatie voor jouwe webshop/website
  • Hoe je intern collega’s kan informeren en eventueel rapporteren aan directie
  • Hoe je structureel meer online omzet voor je onderneming kan verzorgen
  • Nieuwe mensen kennen waarmee je kennis kan delen tijdens en na de CRO training

Deze bedrijven gingen jou voor:

online marketing training

Kosten CRO training

De kosten per training per persoon bedragen 595,-*. Echter zijn team trainingen ook mogelijk tegen een vast bedrag, voor meer informatie hierover neem contact op. Voor dit bedrag krijg je een online marketing training van één dag helemaal gericht op het optimaliseren van je conversie. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch.

Voor wie geschikt?

De training is uitstekend geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing- en communicatie- professionals die hun kennis over CRO (conversie ratio optimalisatie) willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Locatie

Aan de Taxandriaweg 11 in Waalwijk geef ik de trainingen in deze mooie ruimte. Op deze locatie wordt onze CRO training gegeven. De training neemt één dag in beslag onder begeleiding van een ervaren trainer.

online marketing training locatie

Dit zijn onze Partners:

Mailplus Logo
Google partner
Hotjar logo
sharpspring silver partner