mark@ing & e-commerce: een gouden combinatie!

Ben jij een webshop en wil je je aantal online orders verhogen, maar heb je géén idee waar je moet beginnen? Wij helpen je hier graag bij! Je leest op deze pagina e-commerce cases uit ons verleden en vertellen je waarom wij onszelf aan jou voorstellen als de ideale e-commerce partner! Lees dus snel verder om meer te weten te komen over ons e-commerce portfolio. 

Ecommerce-PNG

Veilingacties

Opgericht in 2010 onder toezicht van Koen Paquay. Het eerste succes hadden we in september 2010. In de eerste maand deden we al 100 veilingen per week en begin 2012 wilde Sanoma Ventures meedoen als investeerder. Dit was een e-commerce succes met als kers op de taart het verkopen van het gehele platform in 2013 aan TellSell. Na 1 jaar realiseerde wij € 300.000,- omzet en in het tweede jaar stevenden wij af op ons eerste miljoen.

Profile Car & Tyreservice

Voor Profile Car & Tyreservice verzorgen wij de afstemming tussen de verschillende online kanalen. Wij denken zowel strategisch mee op online vlak én voeren operationele werkzaamheden uit. Zo verzorgen wij onder andere de afstemming van de e-mails naar klanten, stemmen we met verschillende partijen campagnes af én zorgen we voor verbetering in conversie via kanalen zoals: organisch zoeken, adverteren via zoekmachines, social media kanalen én on-site.

profile-logo

MCB, MCB Specials & MCB Direct

Voor MCB, MCB Specials & MCB Direct hebben wij onder andere de redirect mapping uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de posities in de zoekmachines zoveel mogelijk behouden blijven na lancering van de nieuwe websites. Daarnaast geven wij advies over het verbeteren van de websites on-site én het doorklikratio naar de website te optimaliseren vanuit het advertentiekanaal Google AdWords.

site-mcb-copy

Maak kennis met onze e-commerce specialisten

Koen Paquay

Eigenaar, 10 jaar e-commerce ervaring

Menzo Wilschut

Google Analytics specialist

Jody Op den Buijsch

Conversie optimalisatie specialist

logo

Waarom kiezen voor de mark@ing awards?

mark@ing is specialist op het gebied van e-commerce, bekijk onze verschillende certificaten

google-partner
Adwords gecertificeerd Partner
google-analytics-qualified-individual
sharpspring silver partner

In samenwerking met

Pand MaxServ
maxserv-logo-home

MaxServ is al meer dan 10 jaar dé specialist in open source systemen. Deze webbouwer heeft een vaste klantenkring waaronder CDA, De Mandemakers Groep en de Technische Universiteit deel van uitmaken. MaxServ bouwt haar platforms op het enterprise CMS TYPO3 maar is daarnaast ook thuis in andere open source platformen. Deze specialist op het gebied van webdevelopment zal daarom aanschuiven in ons panel om de webshops te beoordelen op basis van de techniek van de websites.

E-commerce partners van MaxServ

logo-dutchento-2016-rgb-kleur
magento-user-group
meet-magento-1