mark@ing awards 2018!

Als webshop eigenaar maak jij kans op de titel ”Best presterende webshop van 2018”!

Na het succes van 2017 is er besloten om het nogmaals te organiseren. In een jaar kan namelijk veel gebeuren. De checklist is bijgewerkt en de webshops zijn weer een stukje beter geworden. Loop jij deze keer niet de prijs mis?

 

Om je webshop te garanderen van deelname hoef je alleen onderstaand formulier in te vullen en ons een alleen-lezen toegang te geven tot je Google Analytics account.

 

Wij belonen je met een persoonlijk juryrapport met alle verbeteringen, succescases, 23 tips die je direct kan toepassen voor meer omzet, gratis publiciteit & uiteraard de kans op de titel ”best presterende webshop 2018”.

 Deelname is GRATIS!mark@ing awards
20% meer omzet dankzij webshopscan
Winnaar “Best Presterende Webshop 2018”
Gratis publiciteit
Direct 23 tips om je online omzet mee te verhogen!
✓ Je maakt kans op mooie prijzen, klik hier
✓ Uitsluitend webshops met < 1 miljoen euro omzet
IK DOE MEE! →

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-301050

mark@ing is een partij die ik blindelings kan vertrouwen. Zij hebben mijn webshopomzet met maar liefst 20% laten stijgen!

Dit kan je winnen!

Wanneer je winnaar wordt van één van de categorieën binnen de mark@ing awards, win je de volgende prijzen:

Eeuwige roem (2018)
Een gepersonaliseerde bokaal
✚ Gratis PR online (+ SEO backlink)
De mateloos populaire mark@ing dopper drinkfles!
Boeket bloemen + taart
Professioneel jury rapport met alle bevindingen
Absolute winnaar of winnaar van één van de subcategoriën

cup-512

google-partner-cmyk-search-mobile
Adwords gecertificeerd Partner
google-analytics-qualified-individual
sharpspring silver partner

Award categorieën

Benieuwd voor welke categorieën je kans maakt om winnaar te worden? Bekijk de onderstaande awardcategorieën!

Winnaar awards

#1. Best presterende webshop 2018! ★★★

Google Analytics toegang vereist!

De winnaar van deze categorie mag zich een heel jaar lang Best Presterende Webshop van 2018 noemen! Jouw webshop heeft het allemaal: deze webshop heeft de beste verleidingstechnieken, beste voorwaarden, optimaal ingericht voor Google Analytics & het beste conversieratio! Jouw webshop verdient deze prijs met alle tijd & moeite die hierin is gestoken!

 

Let op: om kans te maken om uitgeroepen te worden tot webshop van hét jaar, is het belangrijk om ons toegang te geven tot jouw Google Analytics account. Klik hier voor de uitleg, zodat JIJ winnaar van deze categorie wordt in plaats van je concurrent!

Beste voorwaarden & verleidingstechnieken ★★

 

 

Ziet jouw webshop er niet alleen aantrekkelijk uit, maar zijn daarnaast jouw voorwaarden het beste, gebruik jij de beste verleidingstechnieken op het gebied van conversie optimalisatie én presteert jouw webshop techniek goed? Dan ben jij de winnaar van deze sub-categorie!

Beste webshop Google Analytics ★★

Google Analytics toegang vereist!

 

Heeft jouw webshop het beste conversieratio én is alles optimaal ingesteld in Google Analytics? Wauw! Jij moet ongetwijfeld bakken omzet verdienen aan je webshop én ontvangt daarnaast ook nog de mooie titel “Beste Webshop: data Google Analytics”!

Verleidingstechnieken★

Waarschijnlijk heeft een designer meegedacht over het uiterlijk van je webshop, want jouw webshop is optimaal ingericht voor de bezoeker! Jouw webshop is winnaar in de categorie verleidingstechnieken.

Techniek★

Laadt je website snel en werken alle functionaliteiten? Dit is zomaar een greep uit de technische aspecten waarop wij de webshops toetsen. Komt jouw webshop goed uit de bus? Dan is deze winnaar in de categorie techniek.

Google Analytics account ★

Google Analytics toegang vereist!

Aan de analyses kan het niet liggen als je omzet of conversie te laag is in je webshop, want jouw webshop heeft een goed conversieratio. Jouw webshop is winnaar in de categorie Google Analytics.

Conversieratio ★

Google Analytics toegang vereist!

Jouw webshop presteert goed: ten opzichte van het verkeer op je webshop doen relatief veel bezoekers een aankoop bij jou, of leggen producten in het winkelwagentje. Jouw webshop is winnaar in de categorie conversieratio.

Enkele e-commerce klanten van mark@ing

profile-logo1
site-mcb-copy
vhw-logo
Opslagmarkt.nl