meer Inzichtelijk Resultaat

Bij het verhogen van je Online omzet is het van belang te weten wat de Key Performance Indicators zijn om dit ook werkelijk te realiseren. Als je dan besluit meer Bezoekers naar je website te sturen is het wel belangrijk te weten welk online marketing middel het effectiefste is. Daarnaast moet je kunnen zien waar bezoekers obstakels ervaren in je website of webshop alvorens je meer Conversie kunt bewerkstelligen.

 

Dit kan alleen als je inzicht verschaft voor jezelf en hier proactief op stuurt. Dit doe je door onder andere doelen te formuleren, KPI’s de identificeren en tools als Google Analytics in te richten. Dit stelt je in staat je jaardoelen op te delen in maanddoelen en weekdoelen. Om vervolgens direct te kunnen sturen op positieve en negatieve resultaten in je website of webshop. Daarnaast creëer je de mogelijkheid om individuele afdelingen (indien van toepassing) targets op te leggen die jijzelf kunt monitoren.

 

Er is tenslotte niets zo fijn dan maanden van te voren te weten dat je je gestelde doelen voor het jaar in handbereik hebt.

meer Inzicht

Analytics / Rapportage

Een goede rapportage geeft je inzicht in jouw inspanningen en bepaalt de focus voor de volgende maand, want: meten = weten! Om dit te kunnen realiseren richten wij Google Tagmanager, Universal Analytics en Search Console in.

Meer focus voor meer resultaat

Marketing Automation

Wil je een mailing versturen, maar lukt het niet om een juiste mail op te zetten? En hoe zou je dat dan moeten doen?  Marketing Automation is de term die hierbij hoort. Oftewel het automatisch verzenden van gepersonaliseerde uitingen die ervoor zorgen dat jou mail beter geopend wordt, gelezen wordt en vanuit gekocht wordt.

Meer leads dmv Automation

Dashboards

Met een dashboard heb je eenvoudig inzicht in alle cijfers binnen je organisatie. Via verschillende tools (Semrush, Google Analytics, Klipfolio en Google Datastudio) kunnen wij, afhankelijk van je doel, een dashboard opzetten zodat je in één oogopslag op de hoogte bent van je resultaten.

Meer Real-time inzicht