meer Conversie = meer Online Omzet

Elke euro die jij uitgeeft aan nieuwe bezoekers moet zo effectief mogelijk worden besteed. Je kan deze euro tenslotte maar één keer uitgeven. Om ervoor te zorgen dat je meer Online Omzet realiseert uit je geïnvesteerde euro’s passen wij Conversie optimalisatie toe op je website of webshop.

 

Dit doen wij door gebruik te maken van de beschikbare Data en aan de hand van Psychologische onderzoeken. Zo putten wij uit meer dan 1.000 Psychologische onderzoeken om te herleiden welke elementen bepalend zijn voor jouw bezoekers. Deze onderzoeken combineren wij met de beschikbare Data om focus aan te brengen. Dit stelt jouw en ons in staat vast te stellen wat, waar en wanneer aangepast dient te worden om meer Online omzet te realiseren.

meer Conversie

Webshop/site Analyse

Om obstakels binnen je webshop of website te achterhalen, is het belangrijk om deze analyseren. Door middel van analysetools zoals Google Analytics, Hotjar en nog veel meer sporen we obstakels op. Waarmee inzichtelijk wordt wat jouw bezoekers weerhoudt van het plaatsen van een bestelling.

Obstakels wegnemen
conversie optimalisatie waalwijk

Psychologie

Aan de hand van Wetenschappelijk Psychologische onderzoeken adviseren wij bepaalde kenmerken toe te voegen of weg te laten in de jouw website of webshop. Dit helpt bij optimaliseren van het bezoekersgedrag. Met meer dan 1.000 Psychologische onderzoeken tot onze beschikking zijn wij in staat meer omzet te realiseren.

UX design

Ontwerpen ter bevordering van het gebruikersgemak. UX design gaat volledig om de ervaring die een gebruiker heeft met je webshop/website. Op basis van benchmark standaarden zijn wij in staat jouw webshop/site naar een hoger niveau te tillen als het gaat om de bezoekers ervaring.

A/B testing

Om geanalyseerde verbeteringen te toetsen is het noodzakelijk A/B tests uit te voeren. Hiermee stellen we vast dat aanpassingen (alvorens deze door te voeren) een positieve impact zullen hebben. Hier gebruiken wij tools voor als Visual Website Optimizer, Optimizely, etc…

Meer positieve A/B tests
AB Test