meer website Bezoekers

Om meer online bezoekers te realiseren zijn er meerdere wegen te bewandelen. Het is echter altijd van belang om inzicht te hebben in de statistieken van een website of webshop. Aan de hand van deze inzichten is het mogelijk in te schatten wat er gedaan moet worden om eventuele bestaande middelen te optimaliseren of uit te bouwen. Met behulp van onderstaande middelen realiseren wij meer online bezoekers voor jou.

meer Online Bezoekers

Zoekmachine marketing (SEO)

Zoekmachine marketing (SEO) wordt vaak gezien als de basis van online marketing. De technische opzet van een website, het gebruik van relevante zoekwoorden in de content en een kwalitatief sterk linkprofiel zorgen ervoor dat jij een autoriteit wordt binnen de zoekmachines. Wat resulteert in meer online bezoekers over een langere periode.

Een Toppositie in Google

AdWords (SEA)

Zoekmachine Adverteren (SEA), ook wel AdWords genoemd als het gaat om de toepassing van Google. AdWords kan zorgen voor meer naamsbekendheid, meer online bezoekers én meer omzet, mits je AdWords op de juiste manier inricht en optimaliseert.

 

Wij zijn officieel Google Partner. Wat betekent dat wij gecertificeerd zijn om het beste resultaat uit jouw Google AdWords campagnes te halen.

Meer bezoekers door Advertenties

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een van de ‘oudste’ vormen van online marketing, maar nog altijd erg populair. Het voordeel van het versturen van mailings is dat het gedrag eenvoudig gemeten kan worden, je de doelgroep kan segmenteren en daarmee je boodschap kan personaliseren.

Meer omzet uit E-mail

Social Media Marketing

Social Media Marketing is een interactieve manier om in contact te komen met de doelgroep via verschillende kanalen. Door het verschaffen van inzicht & kennis kan je je naamsbekendheid & verkeer naar je website verhogen middels social media marketing.

Meer Fans