Vacature meewerk stagiair online marketing augustus/september 2019

Start: augustus/september 2019

Word jij onze nieuwe bediener van koffie of thee? Dacht jij dat nou echt?! Dan ben jij erin getrapt!

Ben je op zoek naar een stage waarbij jij je eerste stappen in de wereld van online marketing kan zetten dan ben je bij mark@ing aan het goede adres! Als online marketeer in de dop leer je het opzetten, uitvoeren en het optimaliseren van online marketingcampagnes voor verschillende opdrachtgevers.

Als ‘junior’ ben je onderdeel van ons team en zal je ondersteunen bij het uitvoeren van online marketingcampagnes voor onze klanten. Wij werken voor veelzijdige klanten als Profile Car & Tyreservice, Justlease, Cliniclowns en de TU/e. Van start-ups tot grote e-commerce bedrijven: jij gaat, samen met ons team, voor meer online omzet zorgen!

Dit zijn je verantwoordelijkheden:

Samen met ons team monitor/optimaliseer je online marketingscampagnes voor nationale en internationale klanten. Dit doe je voor verschillende online kanalen als SEO, SEA, email, content etc. in zowel Engels als Nederlands.

 • Het analyseren van online marketingcampagnes van klanten én het implementeren van verbeteringen
 • Het uitvoeren van taken voor de verdere uitbouw van de propositie van mark@ing
 • Meedenken en voorbereiden van online marketing trainingen, blogs en nog veel meer ideeën

Dit zien we in jou:

Je bent een proactieve, ambitieuze en vooral leergierige kandidaat die zijn meerwaarde wil laten zien bij een snelgroeiende organisatie. Jouw omgeving omschrijft jou als analytisch, sociaal, commercieel, ondernemend,  resultaatgericht en planmatig. Je kent de moderne marketing- en social media-tools!

 • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van: (online) marketing of digitale communicatie
 • Je hebt relevante stage-/werkervaring (commercieel/online)
 • Ervaring met Google Analytics, Photoshop, CMS of bloggen is een pré
 • Je past graag je opgedane kennis toe in de praktijk waardoor je nog meer te weten komt over online marketing

Wat biedt mark@ing jou?:

Enthousiaste en gezellige collega’s met een geweldige teamspirit. Tijdens de stage bieden we je goede begeleiding, waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontplooien als online marketeer.

MaxServ en mark@ing vallen onder één holding. Bij de holding zijn 40 werknemers in dienst. MaxServ (erkend leerbedrijf) richt zich op het bouwen van TYPO3 websites en mark@ing is de online tak.

 • Een fulltime meeloopstage bij een groeiend, innovatief en ondernemend bedrijf
 • Een informele werksfeer en goede werkplek met laptop of PC
 • Je neemt deel aan onze online marketing trainingen
 • Veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling

← Wij dagen JOU uit, pak jij deze kans?

Waarom stage lopen bij mark@ing?

 

Ben jij op zoek naar een leuke en educatieve stage op het gebied van online marketing? Dan ben je bij mark@ing aan het juiste adres!

 

Het is inmiddels 20 weken geleden dat ik ben begonnen als meewerkstagiair bij mark@ing. Voordat ik mijn stageperiode was begonnen bij mark@ing had ik een aantal verwachtingen op het gebied van wat ik graag wilde gaan leren. Als eerste wilde ik graag meer leren over de manier van toepassen van online marketing in de praktijk. Verder wilde ik graag meer te weten komen dan de basis online marketingkennis welke ik voordat ik mijn stage begon had opgedaan via mijn opleiding. Als laatste wilde ik mezelf ook in een professionele werksfeer ontwikkelen als persoon. Nu ik aan het einde van mijn stage terugkijk op deze verwachtingen, heb ik veel meer geleerd dan ik vooraf had verwacht.

 

De eerste weken heb ik veel geleerd op persoonlijk vlak. Dit had natuurlijk te maken met het wennen in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen. Buiten de gezelligheid wordt er ook hard gewerkt en in de taken welke ik heb uitgevoerd, ben ik goed begeleid door mark@ing. Over alle aspecten van online marketing heb ik door de persoonlijke aandacht veel kunnen leren. Het is een klein team waardoor je van alle projecten waarvoor mark@ing werkt veel mee krijgt. Ook ben ik aanwezig geweest bij sommige trainingen die mark@ing aanbiedt. Hierin heb ik veel kennis opgedaan over het werken met onder andere Google Tag Manager, Google Analytics, Google AdWords, Google Search Console en Google Mijn Bedrijf.

 

Ben jij proactief, ambitieus en vooral leergierig? Dan is deze meewerkstage echt iets voor jou! Reageer dan snel!

 

Guus van den Boom
Opleiding Small Business en Retail Management

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie door naar info@markating.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.