Nieuwe afstudeerster Britt Borst

12 Feb Nieuwe afstudeerster Britt Borst

Vanaf 5 februari 2018 hebben wij er een nieuwe afstudeer stagiaire bij; Britt Borst. Wij hebben gevraagd wat haar gaat bezig houden in de komende periode bij ons! Ben jij benieuwd wie Britt is? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Britt Borst

Mijn naam is Britt Borst, ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Drunen. Ik volg de studie Small Business en Retail Management aan de Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze studie is marketing veel ter sprake gekomen. Denk hierbij aan een marketingplan, communicatieplan en ondernemingsplan. Maar daarnaast is er ook onderzoek verricht naar de klanttevredenheid van verschillende opdrachtgevers. Gedurende mijn opleiding is er weinig aandacht besteed aan online marketing. Om deze reden heb ik een verdiepende minor Online Marketing aan de Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch gevolgd. Middels deze minor heb ik nu meer kennis en inzicht in online marketing gekregen. Een afstudeerstage bij een bedrijf in online marketing was voor mij dan ook een logisch gevolg.

Wat ga je doen?

Tijdens mijn afstudeerstage ga ik mij richten op de trainingen die mark@ing aanbiedt. Ik ga onderzoeken of er bij zowel de huidige klanten als bij de potentiële klanten behoefte is aan het geven van trainingen. Het gaat over de zevental trainingen: Basis Online Marketing, Zoekmachine optimalisatie, Google Ads, E-mail marketing, Google Analytics, Omnichannel en Conversie optimalisatie. De uitkomsten van het onderzoek worden weergegeven in de vorm van een rapport waarin verbetervoorstellen met specifieke suggesties worden opgenomen.

Wat wil je leren in deze periode?

Naast mijn onderzoek hoop ik ook mezelf meer te ontwikkelen hoe online marketing in de praktijk wordt toegepast. Daarnaast hoop ik mij gedurende mijn stageperiode meer te verdiepen en verder te specialiseren in SEO, SEA, Google Analytics en Google Ads. Ik heb over deze onderwerpen al algemene kennis opgedaan bij de minor online marketing. Het is daarom voor mij uiterst interessant om dit in de praktijk te mogen toepassen.

En wat wil je doen na het afstuderen?

Wanneer ik afgestudeerd ben, hoop ik snel een baan te vinden. Ik ben van mening dat ik mijn opgedane kennis van zowel mijn opleiding “Small Business en Retail Management” als de minor  “Online Marketing” uitstekend kan toepassen in het werkveld. Ik hoop daarom mij binnen een bedrijf nog meer te kunnen specialiseren in het vakgebied online marketing en hierin verder door te groeien.

Gedurende mijn afstudeerstage hoop ik veel kennis op te doen op het gebied van online marketing en een goed onderzoek te kunnen presenteren waar het bedrijf in de toekomst profijt van zal hebben.

Summary
Nieuwe afstudeerster Britt Borst
Article Name
Nieuwe afstudeerster Britt Borst
Description
Vanaf 5 februari 2018 hebben wij er een nieuwe afstudeer stagiaire bij; Britt Borst. Wij hebben gevraagd wat haar gaat bezig houden in de komende periode bij ons! Ben jij benieuwd wie Britt is? Lees dan snel verder!
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie