✓ Méér naamsbekendheid

✓ Bezoekers verhogen

✓ Korte termijn acties promoten

Deze klanten gingen je al voor:

Ja, ik wil graag weten wat mark@ing voor mij kan betekenen!

Adverteren via AdWords?

mark@ing is een full-service online marketingbureau dat verschillende middelen inzet om de gewenste resultaten te behalen, waaronder SEO, SEA, e-mailmarketing en UX onderzoeken. mark@ing bekijkt per klant welk middel het beste past bij het doel van de klant. Google AdWords kan een middel zijn om je doelen te bepalen. Hier leggen we uit op welke manieren je een Google AdWords campagne kan inzetten.

Vraag direct de gratis AdWords check aan!

mark@ing is gespecialiseerd in adverteren via Google AdWords:

Op welke manieren kan je adverteren?

Zoeknetwerk van Google

Hierbij worden advertenties getoond in de zoekmachine Google. Je kan organisch erg hoog staan, de advertenties staan hier altijd boven waardoor je eerste positie alsnog uit het zicht kan verdwijnen.

 

Zoekpartners van Google

Je zoeknetwerk kan je daarnaast ook nog uitbreiden met partners. Partners zijn websites die aangesloten zijn bij Google en de advertenties tonen. Als adverteerder kan je targeten op bepaalde websites of juist uitsluiten. Iedere website die zijn of haar website beschikbaar stelt voor het AdSense programma van Google, kan in aanmerking komen om zoekpartner te worden. Een bekende zoekpartner is bijvoorbeeld NU.nl.

 

Displaynetwerk van Google

Het displaynetwerk is hetzelfde als het zoeknetwerk van Google, maar hierbij worden advertenties visueel weergegeven. In banners kunnen visuele advertenties, video’s en apps worden weergegeven.

Google Shopping

Google Shopping is ideaal voor het aanprijzen van producten binnen de zoekresultaten van Google. Dit zijn advertenties met productvermeldingen zoals afbeelding, prijs en website. Deze resultaten worden rechts bovenin de zoekresultaten weergegeven.

 

Remarketing

Je kunt er ook voor kiezen om je bezoekers te targeten op basis van hun acties door middel van remarketing. Heeft je bezoeker bijvoorbeeld je pagina bezocht maar is er verder geen actie ondernomen? Je kunt deze bezoekers als het ware ‘achtervolgen’ middels display advertenties om ze als nog te laten converteren.

Is je interesse gewekt?

Is je interesse inmiddels genoeg gewekt om meer te doen met Google AdWords? mark@ing helpt je graag bij het invullen van je digitale strategie, wellicht komen we er dan achter dat andere of aanvullende diensten kunnen worden ingezet om de gewenste resultaten te bereiken!

Laat direct je AdWords campagne vrijblijvend controleren!

Waarom mark@ing?

Bij mark@ing kijken we verder dan de ‘standaard’ middelen. Wij willen ervoor zorgen dat er optimaal resultaat wordt behaald! Daarnaast heb je één vast aanspreekpunt die je op ieder moment van de dag kan bereiken. Zoek je daarnaast expertise? Ook dan zit je goed bij mark@ing! Onze collega’s zijn namelijk AdWords gecertificeerd!

Blogs over AdWords (SEA)

Starten met Google AdWords: volg dit stappenplan!

Starten met Google AdWords is een goede stap als je meer bezoekers naar je website wilt leiden. Hoe start je een goede Google AdWords-campagne? Lees in dit stappenplan hoe je met een goede Google AdWords-campagne potentiële klanten kan verleiden....

4 trends van Google in 2017

Onlangs waren mijn collega en ik uitgenodigd voor een retail event van Google Partners & Nochii namens een retailklant van ons. Voor dit evenement werden verschillende retailers uitgenodigd om inzicht te krijgen in de belangrijkste trends voor retailers om meer online omzet te genereren. Uiteraard zijn......

Adverteren op Google, 11 onmisbare tips!

Na enkele jaren adverteren op Google weet ik precies waar een goed Google AdWords-account aan moet voldoen. Om geen omzet mis te lopen geef ik je in deze blog 11 onmisbare tips die je helpen bij effectief adverteren op Google AdWords! Lees snel verder om......