TOP 10 posities gegarandeerd       Direct uitvoerbaar       Meer dan 10 jaar ervaring      Transparante werkwijze

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zonder bezoekers kan je net zo goed geen Website of Webshop hebben. Het realiseren van online bezoekers kan alleen door te starten met een optimale inrichting van je website of webshop conform de richtlijnen van de zoekmachines. Wij zorgen voor een solide basis op gebied van pagina’s, structuur, technische analyse, sitemap inrichting en nog veel meer. Waarna wij de regie in handen nemen om zowel TOP 10 posities te behalen alsmede te behouden. 

 

Wil je weten hoe wij dit doen en wat wij voor jou kunnen betekenen om meer Online bezoekers naar je website te leiden neem dan contact met ons op.  Ben je nog niet overtuigd maak dan gebruik van onze eenmalige optie om een Zoekwoord analyse voor je website of webshop uit te laten voeren om ons specialisme aan te kunnen tonen. 

Ik kwam met de intentie om betere posities te behalen in de zoekmachines. Dit lukte binnen 3 maanden met als resultaat 40% meer bezoekers die interesse hadden in mijn assortiment.
Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) aanpak

  • Uitgebreide zoekwoorden analyse
  • Concurrentie analyse op de top 20 belangrijkste zoekwoorden
  • Opstellen van een prioriteiten lijst van belangrijkste zoekwoorden
  • Gestructureerd plan van aanpak met mogelijk werkzaamheden voor jou
  • Optioneel: Zoekmachine optimalisatie training indien je meer wil weten
  • Aanpassen van website structuur en content/pagina’s (tekst en beeld)
  • Maandelijkse rapportages van posities en toename aantal bezoekers

Factoren binnen SEO

Techniek

Een goed vindbare website is technisch juist ingericht. Denk aan een gestructureerde HTML-opbouw van de website, een SSL-certificaat en een snelle laadtijd. De meeste technische factoren stem je direct met je webbouwer af.

Content

Door middel van relevante content te publiceren zorg je ervoor dat je wordt gevonden op onderwerpen die interessant zijn voor jouw doelgroep. Een zoekwoordonderzoek en juiste opbouw van de pagina zijn essentieel.

Links

Links naar je pagina’s toe (zowel intern als extern) geven je pagina’s en indirect je domein meer autoriteit. Door het toepassen van linkbuilding en optimaliseren van je content bouw je natuurlijk backlinks op.

Lees meer >
Deze bedrijven gingen je voor

Optimalisatie checklist

Wil jezelf aan de slag met de optimalisatie van je website voor een hogere positie in Google? Dat kan. Meld je aan voor een Zoekmachine Optimalisatie (SEO) training. Na het volgen van de training ben je een kei in SEO én ontvang je een certificaat van mark@ing!

Vraag direct een offerte aan

Overige online marketing ondersteuning:

 

Enkele partners
Google partner

Wat is een zoekwoorden onderzoek?

Een zoekwoorden onderzoek geeft inzicht in het zoekgedrag van je doelgroep binnen zoekmachines zoals Google. Een zoekwoorden onderzoek kan je gebruiken voor zowel je SEO- (zoekmachine optimalisatie) en SEA-strategie (zoekmachine adverteren). Door op de juiste termen gevonden te worden in zoekmachines op basis van de......

Hoger in Google – Meer websitebezoekers

Hoger in Google komen zonder daaraan advertentiebudget te besteden? Dat kan! Met deze tips leer je hoe je ervoor kan zorgen dat je Hoger in Google komt met je pagina binnen de organische zoekresultaten. Door middel van zoekmachine optimalisatie kan je hiervoor zorgen. Meer weten?......

Lengte meta description (Google update)

De Google meta description: wat is de ideale lengte? Om eerlijk te zijn: de laatste tijd verandert Google vaker de lengte van de meta description dan dat ik op vakantie ga (en dat is best vaak). In december kondigde Google nog aan dat de meta......

Hier kan je ons vinden
Summary
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Service Type
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Provider Name
mark@ing b.v.,
Taxandriaweg 11,Waalwijk,Noord-Brabant-5142 PA,
Telephone No.+31 (0)416 – 30 10 50
Area
Waalwijk
Description
De technische opzet van een website, het gebruik van relevante zoekwoorden in de content en een kwalitatief sterk linkprofiel zorgen ervoor dat jij een autoriteit wordt binnen de zoekmachines. Dat resulteert in meer online bezoekers over een langere periode.