TOP 10 posities gegarandeerd       Direct uitvoerbaar       Meer dan 10 jaar ervaring      Transparante werkwijze

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zonder bezoekers kan je net zo goed geen Website of Webshop hebben. Het realiseren van online bezoekers kan alleen door te starten met een optimale inrichting van je website of webshop conform de richtlijnen van de zoekmachines. Wij zorgen voor een solide basis op gebied van pagina’s, structuur, technische analyse, sitemap inrichting en nog veel meer. Waarna wij de regie in handen nemen om zowel TOP 10 posities te behalen alsmede te behouden. 

 

Wil je weten hoe wij dit doen en wat wij voor jou kunnen betekenen om meer Online bezoekers naar je website te leiden neem dan contact met ons op.  Ben je nog niet overtuigd maak dan gebruik van onze eenmalige optie om een Zoekwoord analyse voor je website of webshop uit te laten voeren om ons specialisme aan te kunnen tonen. 

Ik kwam met de intentie om betere posities te behalen in de zoekmachines. Dit lukte binnen 3 maanden met als resultaat 40% meer bezoekers die interesse hadden in mijn assortiment.
Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) aanpak

  • Uitgebreide zoekwoorden analyse
  • Concurrentie analyse op de top 20 belangrijkste zoekwoorden
  • Opstellen van een prioriteiten lijst van belangrijkste zoekwoorden
  • Gestructureerd plan van aanpak met mogelijk werkzaamheden voor jou
  • Optioneel: Zoekmachine optimalisatie training indien je meer wil weten
  • Aanpassen van website structuur en content/pagina’s (tekst en beeld)
  • Maandelijkse rapportages van posities en toename aantal bezoekers

Factoren binnen SEO

Techniek

Een goed vindbare website is technisch juist ingericht. Denk aan een gestructureerde HTML-opbouw van de website, een SSL-certificaat en een snelle laadtijd. De meeste technische factoren stem je direct met je webbouwer af.

Content

Door middel van relevante content te publiceren zorg je ervoor dat je wordt gevonden op onderwerpen die interessant zijn voor jouw doelgroep. Een zoekwoordonderzoek en juiste opbouw van de pagina zijn essentieel.

Links

Links naar je pagina’s toe (zowel intern als extern) geven je pagina’s en indirect je domein meer autoriteit. Door het toepassen van linkbuilding en optimaliseren van je content bouw je natuurlijk backlinks op.

Deze bedrijven gingen je voor

Optimalisatie checklist

Wil jezelf aan de slag met de optimalisatie van je website voor een hogere positie in Google? Dat kan. Meld je aan voor een Zoekmachine Optimalisatie (SEO) training. Na het volgen van de training ben je een kei in SEO én ontvang je een certificaat van mark@ing!

Overige online marketing ondersteuning:

 

Videomarketing speelt een steeds prominentere rol binnen online marketing. Het is een vereiste wanneer je jouw product, website, webwinkel en/of dienst wilt promoten. In dit artikel leggen we uit hoe je het beste videomarketing kunt inzetten voor jouw platform. SummaryArticle NameWat is videomarketing? DescriptionDoor middel......

Google Display Netwerk (ook wel GDN genoemd) is een verzameling websites waarop betaalde online advertenties worden weergegeven. Via dit netwerk kun je als adverteerder ongeveer 90% van alle Nederlandse internet gebruikers bereiken. Door middel van gerichte advertenties voor specifieke doelgroepen bepaal je zelf wie jouw......

Je krijgt een 404-pagina te zien. Irritant! Blijkbaar heb je de foute URL opgezocht of ben je fout doorverwezen. In dit artikel lees je wat een 404 pagina is en hoe het je, als websitehouder, helpt om de bezoeker te voorzien van een optimale gebruikerservaring.......

Hier kan je ons vinden
Summary
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Service Type
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Provider Name
mark@ing b.v.,
Grotestraat 128B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC,
Telephone No.+31 (0)416 – 53 36 91
Area
Waalwijk
Description
De technische opzet van een website, het gebruik van relevante zoekwoorden in de content en een kwalitatief sterk linkprofiel zorgen ervoor dat jij een autoriteit wordt binnen de zoekmachines. Dat resulteert in meer online bezoekers over een langere periode.