Altijd een antwoord op jouw online vraagstuk!

De vraag naar online vraagstukken neemt verder toe. Niet alleen een nieuwe website is belangrijk, ook de gebruiksvriendelijkheid van het CMS, het design en de vindbaarheid in Google zijn belangrijk. Er zijn slechts weinig bedrijven die álle diensten aanbieden om een optimale digitale strategie te vormen. mark@ing zag deze groeiende vraag samen met haar partnerbedrijven en besloot aan de hand van deze kans de handen ineen te slaan.

Sinds juli 2015 is mark@ing samen met MaxServ en Yellow Site gevestigd aan de Taxandriaweg 11 in Waalwijk in onze crossmediale hotspot. Waarom wij dit een crossmediale hotstpot noemen? In ons pand komen alle online disciplines samen en delen we graag onze kennis met jou!

Taxandriaweg 11

Bezoek ons in Waalwijk!

✓ Alle online expertise onder één dak
 

✓ Jarenlange ervaring
 

✓ Centrale ligging in Waalwijk
 

✓ Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A59

 

✓ Voldoende parkeergelegenheid

Maak direct een afspraak

Maak kennis met onze partners:

maxserv1

MaxServ

MaxServ is een technisch internetbureau, gespecialiseerd in TYPO3 en Magento. MaxServ bouwt met name websites voor grote organisaties en overheidsinstanties en onderscheidt zichzelf vanwege de vele kennis in huis.

Bezoek de website van MaxServ
yellowsite-logo1

Yellow Site

Yellow Site is een websitebouwer die zich richt op kleinere bedrijven met WordPress websites. Zij onderscheiden zichzelf door betaalbare websites te maken met een uniek design, vanwege het maatwerk dat zij leveren.

Bezoek de website van Yellow Site