Onze partners

Alle online expertise onder één dak     Voldoende parkeergelegenheid       Eigen trainingsruimte      Flex plekken aanwezig

Altijd een antwoord op jouw online vraagstuk!

De vraag naar online vraagstukken neemt verder toe. Niet alleen een nieuwe website is belangrijk, ook de gebruiksvriendelijkheid van het CMS, het design en de vindbaarheid in Google zijn belangrijk. Er zijn slechts weinig bedrijven die alle diensten aanbieden om een optimale digitale strategie te vormen. Wij zien deze groeiende vraag samen met onze partners en daarom hebben wij besloten projecten gezamenlijk op te tuigen.

 

Hierdoor ontstaat een snelle kennisdeling, proces optimalisatie en met name lagere budgetten dan wanneer je alles bij één fullservice online bureau zou neerleggen.

Onze partner online bureau's

MaxServ is een internetbureau met een focus op het Enterprise TYPO3 CMS en Magento (2.0). MaxServ onderscheidt zich in de markt door haar directe en eerlijke benadering, hoge mate van creativiteit, technische know-how en resultaatgerichtheid. MaxServ ontzorgt haar klanten door het leveren van hoogwaardige en innovatieve online internetplatformen, die worden gedragen door kennis en kwaliteit.

Een online bureau met de focus op digitale oplossingen waar design en conversie samen komen. Hoe mooi zou het zijn als je elke dag doet wat je leuk vindt?! Met deze insteek zijn we begonnen als twee vrienden met een passie voor reclame en online. Twee jaar later werken we samen met een netwerk van specialisten met een glimlach voor een kleurrijk portfolio aan klanten. Onze kracht?! De ambitie om bedrijven écht verder te helpen met het online brengen van hun business, gecombineerd met een gezonde dosis passie. We pakken je hand vast en maken samen de reis naar online succes.