De gezichten achter mark@ing

Voor organisaties online doelstellingen halen, daar krijgen wij bij mark@ing een kick van! Maar welke gezichten horen er bij de organisatie? Hieronder stellen wij je voor aan onze medewerkers.

Wij zijn gelegen aan de Taxandriaweg 11 in Waalwijk. Een heel groot en mooi gebouw, maar dat is natuurlijk veel te groot voor alleen mark@ing! Samen met onze partners staan wij voor je klaar om je volledig online te ontzorgen!

groen-pijlltje

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag met ons in contact komen? Neem dan contact op! Ben je geïnspireerd geraakt en wil je deel uitmaken van ons team? Bezoek dan onze vacaturepagina.

Koen Paquay

Eigenaar

“Mijn carrière begon 9 jaar geleden in Amsterdam als JUNIOR online marketeer & online project manager. Na een ‘’variërende’’ loopbaan als medewerker en mede-ondernemer binnen de online branche heb ik in januari 2015 besloten om mijn eigen online marketingbureau te starten.

Naast dat ik een gedreven ondernemer ben, ben ik ook vader & getrouwd. Ik geniet van het samenwerken met collega’s, ondernemers en opdrachtgevers. Zo help ik graag mensen die online hun ambities willen realiseren.”

Koen

Realistische ondernemer

Betrokken

Creatief

Vader

Eerlijk

Skill level

Digitaal/online strateeg0%

Conversie optimalisatie0%

Online marketeer0%

Online Projectmanager0%

Certificaten

★ AdWords Fundamentals ★ Conversion Specialist certified

Jody Op den Buijsch

Digital marketeer

“Door mijn ervaring met verschillende organisaties word ik met name enthousiast van het overzicht bewaren & structuur aanbrengen, meedenken met oplossingen voor de klant & deze vertalen naar concrete acties op het gebied van traffic & conversie optimalisatie. Ik bijt me graag vast in een onderwerp en deel als het maar even kan mijn kennis hierover met de klant of via blogs op deze website.”

Jody

Leergierig
Bloggen
 Resultaatgericht
Bootcamp
Gek op koken

Skill level

SEO0%

SEA0%

Marketing automation (E-mail)0%

Conversie-optimalisatie0%

Certificaten

★ AdWords Fundamentals ★ Google Analytics ★ AdWords Search

Menzo Wilschut

Digital marketeer

“Hoe haal ik meer resultaat uit mijn digitale platformen? Een interessante vraag waar ik je graag antwoord op geef! Mijn naam is Menzo Wilschut, digital marketeer bij mark@ing en door Google gecertificeerd voor AdWords & Analytics. Door mijn jarenlange ervaring met SEO, SEA, social, email en contentmarketing weet ik precies hoe je jouw online doelstellingen kan behalen! Ik stel hierbij niet het middel maar jouw (online) doelstelling centraal!”

Menzo rond buiten

Analytisch
Perfectionist
Klantgericht
 Gezonde voeding
 Hardlopen

Skill level

SEA0%

SEO0%

E-mailmarketing0%

Data-analyse0%

Certificaten

★ Analytics ★ AdWords Fundamentals ★ AdWords Display ★ AdWords Search ★ AdWords Mobile ★ AdWords Video ★ Mailplus Marcom certified

Maurice de Moor

Junior online marketeer

“Na mijn afstudeerstage heb ik de kans gekregen om mijzelf door te ontwikkelen bij mark@ing. Samen met de kennis uit mijn opleiding commerciële economie probeer ik de juiste strategie en doelstelling te vinden om de goede richting aan te geven op online vlak. Als het doel en de richting duidelijk is, dan kunnen wij er samen naar gaan kijken hoe we dit doel gaan bereiken.”

Maurice rond

 Strategisch
 Doeltreffend
Klantgericht
 Sport
 Lekker eten

Skill level

SEO0%

SEA0%

Marketing automation (E-mail)0%

Strategisch denken0%

Certificaten

★ AdWords Fundamentals ★ E-mail marketing automation certified ★ Mailplus e-com certified