De gezichten achter mark@ing

Koen Paquay

eigenaar & oprichter

“Mijn online marketing carrière begon in 2006 in Amsterdam als JUNIOR online marketeer & online project manager. Na een ‘’variërende’’ loopbaan als medewerker (in dienst bij) en mede-ondernemer binnen de online / e-commerce branche had ik in januari 2015 besloten om mijn eigen online marketingbureau te starten.

Naast dat ik een gedreven ondernemer ben, ben ik ook vader & getrouwd. Ik geniet van het samenwerken met collega’s, ondernemers en opdrachtgevers. Zo help ik graag mensen die online hun ambities willen realiseren.”

Digitaal/online strateeg0%

Conversie optimalisatie0%

Zoekmachine optimalisatie0%

Online Projectmanager0%

Jody Op den Buijsch

online marketeer & trainer

“Door mijn ervaring met verschillende organisaties word ik met name enthousiast van het overzicht bewaren & structuur aanbrengen, meedenken met oplossingen voor de klant & deze vertalen naar concrete acties op het gebied van traffic & conversie optimalisatie. Ik bijt me graag vast in een onderwerp en deel mijn kennis graag door middel van blogs of online marketing trainingen.

 

Naast mijn online werkzaamheden van mark@ing heb ik een eigen receptenwebsite, omdat ik dol ben op koken & eten. Buiten werktijd vind je me dan ook veel in de keuken (tenminste, als ik niet op reis ben!)”

Marketing automation0%

Conversie optimalisatie0%

Campagne management0%

Zoekmachine marketing0%

Menzo Wilschut

online marketeer – e-mail/data analist

“Hoe haal ik meer resultaat uit mijn digitale platformen? Een interessante vraag waar ik je graag antwoord op geef! Mijn naam is Menzo Wilschut, digital marketeer bij mark@ing en door Google gecertificeerd voor AdWords & Analytics. Door mijn jarenlange ervaring met SEO, SEA, social, email en contentmarketing weet ik precies hoe je jouw online doelstellingen kan behalen! Ik stel hierbij niet het middel maar jouw (online) doelstelling centraal!”

Google Analytics0%

Certificaten

★ Analytics ★ AdWords Fundamentals ★ AdWords Display ★ AdWords Search ★ AdWords Mobile ★ AdWords Video ★ Mailplus Marcom

Zoekmachine adverteren (SEA)0%

E-mail marketing0%

Maurice de Moor

online marketeer – marketing automation specialist

“Na mijn afstudeerstage heb ik de kans gekregen om mijzelf door te ontwikkelen bij mark@ing. Samen met de kennis uit mijn opleiding commerciële economie probeer ik de juiste strategie en doelstelling te vinden om de goede richting aan te geven op online vlak. Als het doel en de richting duidelijk is, dan kunnen wij er samen naar gaan kijken hoe we dit doel gaan bereiken.

 

Al jaren ben ik supporter van NAC Breda en nog ben ik te vinden op de tribunes. Dit netwerk en passie gebruik ik als inspiratie voor andere werkzaamheden.”

Strategisch & conceptueel0%

Marketing Automation (e-mail marketing)0%

Zoekmachine adverteren (SEA)0%

E-mail marketing0%