Gecertificeerde Specialisten       SEO Waalwijk      Meer dan 11 jaar ervaring      Trainingen op maat

Test nieuwsbrief header

SEO Waalwijk

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-301050

Wil je stappen maken met SEO en is jouw bedrijf in de buurt van Waalwijk gelegen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Wij zorgen namelijk door zoekmachine optimalisatie (SEO) voor méér bezoek naar je website toe. Dat kan op 2 manieren, namelijk zoekmachine optimalisatie door ons laten uitvoeren of zélf aan de slag gaan door voorafgaand een SEO-training te volgen.

Google partner mark@ing
Een duidelijke presentatie.Een zeer goede opbouw en een duidelijke lijn qua structuur en uitleg. Een goede trainster, ze heeft veel kennis. Een aanrader voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen.

Een gratis SEO training verdienen die je in de buurt van Waalwijk volgt?

Een gratis SEO training verdienen? Dat kan! Door jezelf vrijblijvend in te schrijven via onderstaande link en vervolgens via jouw unieke link 2 anderen te laten registreren, ontvang jij een SEO training naar keuze gratis! (Vervolgens kunnen zij ook weer de training op die manier gratis verdienen)

Verdien je gratis training

Voorwaarden

  • Wanneer je jezelf aanmeldt, ga je ermee akkoord dat je van ons e-mailcorrespondentie ontvangt omtrent de trainingen (nooit meer dan 1x per maand, je kan je hiervoor op ieder gewenst moment uitschrijven
  • Je dient ten minste 2 andere, unieke deelnemers aan te dragen (dubbele e-mailadressen, meerdere e-mailadressen van 1 persoon / voormalig deelnemers uitgesloten)
  • Op het e-mailadres ontvang je alle correspondentie. Zodra je de training hebt verdiend, zullen we via dit adres contact met je opnemen.

Je leert per training:

  • Diepgaande kennis over SEO
  • Werken met Tools die je helpen om processen te vergemakkelijken
  • Vast te stellen waar je de focus op moet leggen en waar je moet starten
  • Hoe je intern collega’s kan informeren en rapporteren aan Directie
  • Hoe jij je bereik kan vergroten, hoger kan scoren in Google en je doelgroep op de juiste kanalen aan kan spreken
  • Nieuwe mensen kennen waarmee je kennis kan delen tijdens en na de SEO training

Deze bedrijven gingen jou voor:

online marketing training

Kosten trainingen

De kosten bedragen per training € 595,-* (diepgaande trainingen) per persoon. Het is mogelijk om tegen een vast bedrag een training met je hele team te volgen. Neem hierover contact op. Vanaf  €595,- ontvang je een praktische online marketingtraining van één dag die toegespitst is op het bepaalde onderwerp. Je ontvangt een handige dopperfles, checklists die je stapsgewijs helpen bij het optimaliseren van je online marketingstrategie en tijdens de training veel interactiviteit. Wij zorgen uiteraard voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch in ons kantoor in Waalwijk, vlakbij Breda.

Voor wie geschikt?

De training is uitermate geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing- en communicatieprofessionals uit de omgeving Breda die open staan voor meer online marketingkennis die eenvoudig toe te passen is.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Locatie vanuit Waalwijk

In een mooie ruimte aan Taxandriaweg 11 in Waalwijk vindt de training plaats. Volg de A59 en daarna Waalwijk-centrum. Op de rotonde pak je de derde afslag. Na 800 meter sla je linksaf. Op de volgende rotonde pak je de tweede afslag en zie je het pand rechts van je na 200 meter.

Op deze locatie geven we verschillende online marketingtrainingen waarbij interactie centraal staat. De training neemt één dag in beslag en wordt begeleid door een ervaren trainer.

online marketing training locatie

Dit zijn onze Partners:

Spotler
Google partner
Hotjar logo
Summary
Event
SEO training
Location
mark@ing b.v., Taxandriaweg 11,Waalwijk,Noord-Brabant-5142 PA
Starting on
13 November 2018
Ending on
13 November 2018
Description
De zoekmachine optimalisatie training (SEO) is geschikt om je kennis over SEO uit te breiden en direct toe te passen in de praktijk.
Offer Price
EUR 595