”Dankzij zoekmachine optimalisatie staan wij inmiddels op pagina 1 van Google op de zoekterm: zoekmachine optimalisatie Waalwijk” 

Zoekmachine Optimalisatie Waalwijk

 

 

Wij zijn een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie in Waalwijk. Dit doen wij al enkele jaren voor meerdere bedrijven en uiteraard ook voor onszelf. Dat is tenslotte ook de reden dat je ons vindt op het onderwerp zoekmachine optimalisatie Waalwijk.

Onze werkwijze op het gebied van zoekmachine optimalisatie is zeer divers. Zo passen wij de volgende onderdelen toe om optimaal gevonden te worden.

Content optimalisatie

Linkbuilding (autoriteit)

Technische optimalisatie

✅ Resultaatgericht   ✅ Transparante werkwijze   ✅ Autoriteit in SEO   ✅ Google gecertificeerd

Content optimalisatie

content zoekmachine optimalisatie waalwijkDit betreft een onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat direct te beïnvloeden is door vast te stellen wat de belangrijkste zoekwoorden zijn en hier de website of webshop van te voorzien.

 

Om dit optimaal in te richten staan hier een aantal simpele tips waar je rekening mee moet houden, zorg ervoor dat het zoekwoord in de:

 

 • titel van de pagina voorkomt
 • URL van de pagina voorkomt
 • H1 tag van de pagina voorkomt
 • alt tag van de afbeelding op de pagina voorkomt
 • in de tekst van de pagina voorkomt

Linkbuilding (autoriteit)

linkbuilding zoekmachine optimalisatie waalwijkZoekmachine optimalisatie is gebaseerd op een methode waarin relevantie centraal staat. En hoe kan je relevantie het beste toetsen? Door andere websites te laten refereren naar de jouwe. Hoe meer relevante referentie (backlinks) je naar jouw website krijgt hoe beter je website zal ranken in de zoekmachines.

 

Om effectief te linkbuilding uit te voeren kan je de volgende methodes toepassen:

 

 • Bekijk de backlinks van je concurrenten en kijk of jij op dezelfde websites een link kan krijgen
 • Creëer relevante content (in de vorm van nieuws of een blog) om andere websites extra relevantie toe te voegen
 • Verspreid je content via de social media kanalen zodat jouw doelgroep je kan vinden
 • Bekijk de links van relevante bedrijven binnen je branche die failliet zijn gegaan en benader de website die naar hen linken, want zij hebben nu een dode link op hun website (wat niet goed is voor hun SEO)

Technische optimalisatie

technische zoekmachine optimalisatie waalwijkIn basis moet je website optimaal ingericht zijn zodat je geen barrières opgooit voor de zoekmachine. Zo komt het dat je deze pagina vind op het zoekwoord: zoekmachine optimalisatie waalwijk. 

Dit komt doordat deze website voorzien is van een aantal onderdelen die van belang zijn voor een optimale zoekmachine positie, namelijk:

 

 • mobiele versie van de website
 • SSL certificaat (dat heeft deze website nou net niet)
 • semantische opbouw van de HTML
 • geen inline CSS opmaak
 • snelle laadtijd van de pagina’s
 • sitemap.xml
11 tips: Meer online omzet tijdens de feestdagen

Voor veel bedrijven is het vierde kwartaal de periode waar pas echt geld verdiend wordt. Vooral in de retail- en e-commerce markt wordt vaak opgemerkt dat er veel meer omzet wordt gedraaid dan een normale week. Wil je met je webshop maximaal profiteren van de......

12 SEO tips die je niet mag missen!

Het inzetten van SEO (‘Search Engine Optimization’) is van groot belang om verkeer naar de website te krijgen. Maar waar moet je nu precies op letten om dit zo effectief en efficiënt mogelijk te doen? Bekijk hier onze 12 SEO tips!...

12 SEO tips die je niet mag missen!

Het inzetten van SEO (‘Search Engine Optimization’) is van groot belang om verkeer naar de website te krijgen. Maar waar moet je nu precies op letten om dit zo effectief en efficiënt mogelijk te doen? Bekijk hier onze 12 SEO tips! SummaryArticle Name12 SEO tips......

13 SEO tools om je zoekwoordposities te meten

De online vindbaarheid van je organisatie is erg belangrijk. Hoe goed kunnen je (potentiële) klanten jouw website vinden? Het optimaliseren van zoekwoorden is één ding, maar welke SEO tools kun je gebruiken om je voortgang te meten? Je leest het hier....